#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Parasta vuosikertaa tuo tanssia ja kohtaamisia Pasaatiin

Parasta vuosikertaa tuo tanssia ja kohtaamisia Pasaatiin

Tammikuisena torstaina sukupolvet kohtaavat Pasaatissa, kun 24.1. järjestettävä Parasta vuosikertaa -tapahtuma tuo mukanaan viihdettä ja mukavaa tekemistä varttuneempaan makuun. Päivän aikana tanssitaan, stailataan, jutustellaan ja vietetään lämminhenkistä aikaa yhdessä Pirkko Mannolan johdolla. Tervetuloa kohtaamaan ja viihtymään!
Lue lisää täältä >>

Venefica auttaa hidastamaan

Venefica auttaa hidastamaan

Tuntuuko mieli ruuhkaiselta ja stressaantuneelta? Ajatukset ovat solmussa ja tuntuvat raskailta? Pasaatin 3. kerroksessa sijaitseva Venefica tarjoaa apua ajatusten rauhoittamiseen ja stressin laukaisemiseen niin mielikuvaharjoitteina kuin kevyinä fyysisinä hoitoina. Lue lisää täältä. 

Tervetuloa leikkimään!

Tervetuloa leikkimään!

Pasaatin 2. kerrokseen on avautunut uusi lasten leikkipaikka Pikkupoukama! Uudessa merihenkisessä tilassa riittää reilusti kiipeiltävää, mukavaa pelattavaa, pehmoaltaaseen sukellettavaa ja liikennekaupungissa kruisailtavaa. Pikkupoukama on avoinna
ma–pe klo 9–19,
la klo 9–17 ja
su klo 12–18.

Espresso House on nyt auki!

Espresso House on nyt auki!

Iloisia uutisia kahvikissoille ja herkuttelijoille! Espresso House on nyt auki! Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House on valloittanut suomalaisten sydämiä parinkymmenen vuoden ajan nyt jo 30 kahvilassa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Tampereella. Olemme ylpeitä, että saimme ensimmäisen isojen kaupunkien ulkopuolisen Espresso Housen juuri meille Kotkaan.  <3 Myös Subway avasi uudella paikallaan 1. kerroksessa, tervetuloa nauttimaan!