#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Parasta vuosikertaa tuo tanssia ja kohtaamisia Pasaatiin

Alkuvuoden talvisen torstaipäivän täyttää lämmin ja leppoisa tunnelma, kun Pasaatin Parasta vuosikertaa -tapahtuma tuo viihdettä ja ohjelmaa varttuneempaan makuun. 24.1. järjestettävän tapahtuman kattaus tanssittaa, hemmottelee ja luo uusia tuttavuuksia mukavien ja kokemusten täyteisten kohtaamisten parissa. Pakkaspäivänä lämmittelyä kropalle saa päivätansseista tai virkistävästä jumpasta. Tapahtuman juontaa kaunis ja rautainen monilahjakkuus Pirkko Mannola. Omien parhaiden piirteiden korostamiseen on tarjolla upea mahdollisuus, sillä halukkaat pääsevät tyylin ammattilaisten Sohvi Nymanin ja Janne Heikkilän osaaviin käsiin stailattavaksi.

Pirkko Mannola on pitkän linjan näyttelijä, laulaja ja Miss Suomi vuodelta 1958. 1960-luvulla Pirkko Mannola levytti lukuisia albumeita, ja hän on esiintynyt yli 50 elokuvassa ja televisio-ohjelmassa vuodesta 1959 alkaen. Mannola on luonut uraa myös Saksassa taiteilijanimellä Pirko Manola. Vuonna 2009 Mannola sijoittui toiseksi suositussa televisio-ohjelmassa Tanssii tähtien kanssa. Vuonna 2018 Mannola julkaisi myös esikoiskirjansa nimeltä Elämää!, jonka on toimittanut Markku Veijalainen. Pirkko Mannola esiintyy klo 11.30, 13.15 ja 15.00.

Pirkko Mannola, Sohvi Nyman ja Janne Heikkilä.

Pirkko Mannola, Sohvi Nyman ja Janne Heikkilä.

 

Stylisti-tietokirjailija Sohvi Nyman on pukenut ihmisiä työkseen jo yli 10 vuotta. Vuonna 2012 Nyman palkittiin Ylen Muotiviikoilla parhaana stylistinä, ja hän on tuottanut sisältöä mm. lukuisiin naistenlehtiin sekä kouluttanut pukeutumisneuvojia ja vaatebrändien edustajia. Sohti Nyman julkaisi vuonna 2016 tyylikirjan Olet ihana!. Lisäksi Nyman on tunnettu suosituista muuttumisleikeistä, joita hän vetää vuosittain I love me -messuilla Helsingissä. Stylisti-kampaaja Janne Heikkilä on tehnyt 10 vuoden näyttävän ja kansainvälisen uran Lontoossa. Heikkilä opiskeli Lontoossa Vidal Sassoon London Academyssa, ja työskenteli mm. Rush-nimisessä kampaamossa. Nyttemmin Heikkilä jakaa Lontoon arvostetuista piireistä saamiaan hiusoppeja Suomessa ja tekee stailauksia mm. useisiin naistenlehtiin sekä televisioon. Sohvi Nyman ja Janne Heikkilä saavat puheenvuorot klo 11.00 ja 15.30, sekä jakavat käytännöllisiä vinkkejä pitkin päivää.

Päivätansseissa rempseästä tunnelmasta ja mukaansatempaavasta tanssimusiikista vastaa Tuomas Kaikkonen ja Onnenkerjäläiset. Orkesteri on tanssittanut yleisöä monipuolisesti ympäri Suomea niin uusimpien hittien kuin ajattomien ikivihreidenkin tahtiin. Päivätanssit pyörähdellään klo 12.30, 14.15 ja 16.00. 

Tanssin taikaa tapahtumaan tuo myös Helsinki Salsa Academyn perustaja ja Miamissakin salsan MM-kilpailuissa tanssinut Mikko Kemppe. Kemppe kertoo tanssimisesta ja sen mukanaan tuomasta hyvästä olosta sekä maustaa päivää tulisella salsaesityksellä.

Mikko Kemppe sekä Tuomas Kaikkonen ja Onnenkerjäläiset.

Mikko Kemppe sekä Tuomas Kaikkonen ja Onnenkerjäläiset.

 

Tervetuloa nauttimaan – juuri Sinä olet parasta vuosikertaa!

Kaikki ajankohtaiset