#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Pasaatissa heittäydytään deittailun saloihin ja biohakkeroidaan rakkautta

Kotkan Rakkausviikko tuo sykähdyttävää ohjelmaa Pasaatiin, kun ystävänpäivänä 14.2. klo 12–20 päästetään suuret tunteet ja hyvä fiilis valloilleen! Tule tutustumaan deittailun saloihin, tulisten tanssien viekottelevaan rytmiin sekä hyvinvoinnin ja ihanan fiiliksen vahvistamiseen. Oppainasi upeassa päivässä toimivat deittailuasiantuntija ja tanssitaituri Mikko Kemppe, kirjailija ja luennoitsija Tara Lange sekä ravinnon ja rakkauden muutosvalmentaja Mikko Lämsä.

Tuntuuko treffeillä käynti jännittävältä ja vieraalta asialta? Mitä se oikein loppujen lopuksi on? Mikko Kemppe opastaa deittailun mielenkiintoisessa maailmassa, ja auttaa löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Rennompaan deittailuun tutustutaan heti päivän alussa klo 12.00, ja deittailun salat sekä kirjoittamattomat säännöt tuodaan päivänvaloon klo 15.00. Rakkauden ja ravinnon roolia deittailussa käsitellään klo 17.00.

Suloiset muistot ovat säilyttämisen arvoisia. Ikuista ystävänpäiväsi Pasaatissa Pussauskopissa oman ihanan itsesi, kaverin tai hanipupun kanssa. Pistä kuva povitaskuun lähelle sydäntä, tai lähetä vaikka suoraan someen kavereiden ihasteltavaksi.

Biohakkeroinnilla puretaan rakkauden ja elinvoiman salaisuudet auki klo 13.30 Mikko Kemppen luennolla. Klo 18.00 Mikko Kemppe ja Mikko Lämsä vastaamat yleisön esittämiin kysymyksiin ravinnon ja rakkauden biohakkeroinnista.

Mikko Lämsä.

Mikko Lämsä on ravinnon ja rakkauden muutosvalmentaja. Hän on ZenBro Oy:n perustaja ja innovatiivinen yrittäjä, joka on tuonut esim. Sikurijuoman ensimmäisenä Suomen markkinoille.

Sisäinen hyvinvointi on voima, joka sytyttää rakkauden kipinän ilmiliekkeihin. Paneelikeskustelu kokoaa kaikki kolme asiantuntijaamme yhteen keskustelemaan hyvän elämän peruspilareista. Paneelikeskustelua pääset seuraamaan klo 14.00.

Tara Lange.

Tara Lange on luennoitsija ja kirjailija. Hän edistää työllään tunne-elämän ymmärrystä sekä henkistä ja fyysistä tasapainoa.

Tanssi tuo ihmiset lähelle toisiaan ja vie rytmillään suuriin tunteisiin. Tulisen salsa-tanssin maailmaan tutustutaan klo 12.30 Mikko Kemppen johdolla. Dominikaanisessa tasavallassa syntyneen bachata-tanssin romanttisiin rytmeihin pääsee heittäytymään klo 16.00. Kemppen ja Mila Alferovan aistikkaasta rumba-esityksistä pääsee nauttimaan klo 13.00 ja 19.00.

Mila Alferova ja Mikko Kemppe.

Mila Alferova ja Mikko Kemppe toimivat molemmat opettajina tasokkaassa Helsinki Salsa Academyssa. Kemppe toimii lisäksi deittailuasiantuntijana, sekä opastaa itsensä kehittämiseen biohakkeroinnin avulla.

Tervetuloa nauttimaan sydämellisestä tunnelmasta, vahvistamaan omaa hyvinvointiasi ja seikkailemaan ihmissuhteiden mielenkiintoisten ja jännittävien salaisuuksien pariin Pasaatiin – paikkaan, jossa voit kohdata kenet tahansa. <3

Kaikki ajankohtaiset