#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Muodin juhlaa Pasaatissa 19.10.!

Inspiroidu. Toteuta. Loista.

Muodin juhlaa tuo catwalkien loiston ja tämän hetken timanttisimmat trendit Pasaatiin lauantaina 19.10. klo 11 alkaen (2. kerros)! Näytöksissä esitellään upeimmat trendit kaikenikäisille ja -näköisille pukeutujille – aina aikuisemmasta elegantista tyylistä nuorekkaaseen katutyyliin. Trendivarteissa etsitään itselle sopivia värejä, imarrellaan omaa vartalotyyppiä ja tehdään katsaus etikettipukeutumiseen.

Upea Minä -muotinäytös esittelee  viimeisintä muotia aikuisempaan makuun klo 11. Esittelyssä on omaa luontaista upeutta korostavia asukokonaisuuksia niin naisille kuin miehille.

Trendinäytös esittelee syksyn tärkeimmät tärpit klo 13. Näytöksessä nähdään sesongin viimeisimmät trendit tyylinsä tunteville naisille sekä miehille.

Urban Fashion -muotinäytös esittelee nuorekkaita trendejä ja katujen viimeisimpiä lookkeja klo 15. Tule siis paikalle ja nappaa myös kaveri mukaan – näillä vinkeillä tyyli saa saletisti uutta potkua!

Trendivarteissa asukokonaisuus räätälöidään juuri sinun näköiseksesi. Trendivartit pidetään Pasaatin 2. kerroksessa ihanassa Fashion Loungessa. 
Klo 12 Trendivartissa omaa tyyliä täydennetään itselle sopivilla väreillä sekä esitellään vinkkejä eleganttiin etikettipukeutumiseen. Klo 14 Trendivartissa tarkastelussa ovat eri vartalotyypeille sopivat pukeutumisvinkit ja -kokonaisuudet – löydä oma ihana vartalotyyppisi ja sitä imartelevat asuratkaisut!

Olethan Trendivarteissa ajoissa paikalla, sillä parhaita paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä! 

Tule ammentamaan ideoita muodin eturintamasta ja astu rohkeasti esiin – upeampana kuin koskaan!

Kaikki ajankohtaiset